Takmičenje u streljaštvu za pomoć Dariji i Živanu

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u streljaštvu za pomoć Dariji i Živanu

U beogradskom streljačkom klubu "Target" u toku je humanitarna akcija, koja će trajati do večeras u 20 časova. Prikuplja se novac za dvoje dece sa Kosova i Metohije, obolele od cerebralne paralize.
Svoj 15. rođendan obeležavaju humanim gestom. Ovaj streljački klub u poslednjih nekoliko godina organizuje humanitarna takmičenja s ciljem da, kako kažu, pomognu deci kojoj je to neophodno.

Ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta novac prikupljaju za dvoje obolelih mališana sa Kosova i Metohije.
"Smatramo da je bitna svaka vrsta podrške ili novčane pomoći za naše stanovništvo sa Kosova i Meothije i da je to uvek dobrodošlo", kaže Eleonora Lav Jovanović iz Streljačkog kluba "Target".
Zato su rado prihvatili da sprovedu ideju dugogodišnje humanitarke.
"Oboje su bolesni od teškog oblika cerebralne paralize. Darija Antović narednog meseca odlazi na operaciju u Rusiju, a Živanu je neophodna rehabilitacija. Humanitarnim radom se bavim 12 godina, najviše na Kosovu i Metohiji, tako da sam poprilično upoznata dole sa stanjem kakvo je – i otuda je ideja", rekla je Marijana Klisurić, koja je pokrenula humanitarno takmičenje.
Za učešće u takmičenju potrebno je 1.000 dinara i organizatori kažu da sav novac odlazi u humanitarne svrhe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.