Tači: Bezbedniji od 80 odsto Evrope

Izvor: Akter, 21.Avg.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Bezbedniji od 80 odsto Evrope

Ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači izjavio je na današnjoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da na Kosovu postoje problemi, "kao i u svakoj bivšoj jugoslovenskoj republici", ali da je, prema podacima Interpola, Kosovo bezbednije od 80 odsto evropskih prestonica.

Tači je rekao da se vlasti Kosova bore protiv ekstremizma, sarađuju sa međunarodnom zajednicom i pokušavaju da izgrade uređenu demokratiju.

Treba još raditi, ali kao neko ko je video rat sopstvenim očima, tvrdim da bi trebalo da budete ponosni zbog uspeha Kosova, izjavio je Tači na sednici Saveta bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.