Srpska lista se obavezala  protiv kosovske vojske

Izvor: B92, 10.Sep.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska lista se obavezala " protiv kosovske vojske"

Direktor Kancelarije za Kosmet Marko Đurić izjavio je da se Srpska lista jasno obavezala da će se boriti protiv formiranja kosovske vojske.

On je dodao da je ubeđen da po tom pitanju neće praviti kompromise.

Đurić je za Večernje novosti ocenio da je u tom pravcu Srpska lista već učinila prvi korak i izdejstvovala da se formiranje vojske izbaci iz programskog dokumenta Vlade.

"Haradinaj u ovm trenutku ne pominje transformaciju kosovskih bezbednosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga u vojsku", kazao je Đurić.

On je rekao da je Srpska lista u Vladu Kosova upravo ušla kako bi izdejstvovala neke ustupke i dodao da nije slučajno to što je iz programskih ciljeva Hardinajevog kabineta izbačeno pitanje formiranja vojske kao i vlasništva Trepče.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.