Srbin pronađen mrtav u Belom Polju kod Peći

Izvor: Press, 27.Apr.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin pronađen mrtav u Belom Polju kod Peći

Cerovića su, kako je javio radio Goraždevac, pronašli meštani u kanalu dubokom tri metra koji prolazi kroz ovo selo udaljeno od Peći samo par kilometara.

Regionalni portparol kosovske policije Dzevat Ibra izjavio je Tanjugu da se još uvek ne zna tačan uzrok smrti i da će policija s tim u vezi izdati danas saopštenje.

Na mestu gde je Cerović pronađen, kako javlja Radio Goraždevac, bilo je tragova krvi a stradali Srbin je u Metohiju došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << utorak a dan kasnije izgubio mu se svaki trag.

Njegov sin Petar izjavio je za radio da ne zna da li je njegov otac ubijen ili je stradao kada je eventualno upao u kanal.

Takođe je kazao da je njegov otac imao nameru da se vrati u Belo Polje i da nije bio u dobrim odnosima sa komšijama Albancima.

Telo stradalog Srbina prebačeno je u Prištinu gde će biti obavljena obdukcija.

U Belom Polju kod Peći danas živi dvadesetak srpskih porodica od oko 200 domaćinstava koliko ih je živelo pre sukoba u pokrajini 1999. godine.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srbin pronađen mrtav kod Peći: Njegov sin tvrdi da nije bio u dobrim dnosima sa komšijama Albancima

Izvor: S media, 27.Apr.2013

Srbin Stefan C.(71) pronađen je danas mrtav u povratničkom selu Belo Polje kod Peći na Kosovu i Metohiji, naveli su lokalni mediji i kosovska policija...Cerovića su, kako je javio radio Goraždevac, pronašli meštani u kanalu dubokom tri metra koji prolazi kroz ovo selo udaljeno od Peći samo par...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.