Srbija neće napustiti Srbe sa Kosova

Izvor: RTV Pink, 02.Jun.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija neće napustiti Srbe sa Kosova

. . . Minstar pravde i državne uprave Nikola Selaković i Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin poručili su na kraju dvodnevne posete Kosovu da Srbija neće napustiti Srbe sa te teritorije niti dozvoliti da njihova bezbednost bude ugrožena, dodavši da je cilj Vlade stvaranje uslova za normalan život srpskog stanovništva na KiM. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Da Srbi opstanu i ostanu na Kosovu"

Izvor: Studio B, 02.Jun.2013

Ministar pravde i državne uprave izjavio u Štrpcu da je cilj da se stvore neophopdni uslovi da Srbi ostanu na Kosovu i Metohiji i normalno žive i imaju organe kojima mogu da se obrate za zaštitu svojih prava...Nikola Selaković je u Štrpcu, zajedno sa direktorom Vladine Kancelarije za KiM Aleksandrom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.