Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2023, 07:07

Milan Radoičić dao izjavu u MUP-u o događajima u Banjskoj

Dojučerašnji potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić odazvao se pozivu državnih organa Republike Srbije i u svojstvu građanina, danas dao izjavu u Ministarstvu unutrašnjih poslova o događajima u Banjskoj, 24. septembra, na severu KiM, kada su ubijena trojica lokalnih Srba i jedan pripadnik tzv. kosovske policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena trojica Srba ubijenih u Banjskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2023

U prisustvu velikog broja građana danas su sahranjena trojica Srba ubijena 24. septembra u Banjskoj, na severu Kosova i Metohije, u sukobu s tzv. kosovskom policijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Punomoćnik Milana Radoičića: Nema osnova za pokretnje procedure

Izvor: Danas, 01.Okt.2023

Advokat Goran Petronijević, punomoćnik Milana Radoičića, poručio je za Kosovo onlajn da, nakon što je bivši potpredsednik Srpske liste juče u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije u svojstvu građanina dao izjavu o dešavanjima u Banjskoj od 24. septembra, veruje da nema osnova za pokretanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.