Srbi s centralnog Kosova sutra kod Nikolića

Izvor: Kurir, 19.Avg.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi s centralnog Kosova sutra kod Nikolića

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sutra sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima.

Nikolić će sutra razgovarati u Beogradu s načelnicima okruga sa centralnog Kosova, a tema je - učesće na lokalnim kosovskim izborima 3. novembra.

Većina načelnika, prema saznanjima Tanjuga, već duže se priprema za učešće na tim izborima, a nakon susreta s predsednikom planiraju da registruju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << građansku inicijativu ili grupu građana u Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini.

Na prethodnom sastanku predsednika sa predstavnicima Srba s Kosova, na kojem je učestvovao i premijer Ivica Dačić, predsednik Niikolić im je poručio da što pre donesu odluku o učešću na lokalnim kosovskim izborima 3. novembra, jer, kako je rekao, "vreme prolazi i što danas ne uradimo, o tome ćemo sutra da sanjamo".

U međuvremenu, predstavnici četiri opštine sa severa Pokrajine odlučili su na sednici privremene skupštine AP Kosovo i Metohija održanoj u Zvečanu da su za njih novembarski izbori neprihvatljivi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.