Srbi proveli noć na barikadama

Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi proveli noć na barikadama

/vesti online/ Srbi na barikadama u selima Jagnjenica i Zupče u opštini Zubin Potok proveli su noć u automobilima, šatorima i oko vatre upaljene na nekoliko lokacija.


Tokom prethodne noći nije zabeleženo pokretanje Kfora. Uz Srba iz Ibarskog Kolašina, noć koja je bila veoma hladna na barikadama proveli su i građani iz tri opštine sa severa Kosova, koji su na im taj način dali podršku.
 
Kfor je juče koristio u nekoliko navrata suzavac protiv Srba, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << a Beograd ćuti
Sa građanima su tokom noći bili i predstavnici lokalne samouprave sa severa Kosova i načelnik kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković.
U Jagnjenici četiri kamiona sa teretom deli vojnike Kfora i Srbe. Oni su prepreka konvoju Kfora koji je u četvrtak ujutro pokušao da ovim pravcem stigne ka administrativnom prelazu Brnjak.
Vojnici Kfora i dalje se nalazi oko 150 metara udaljeni od barikada koje su Srbi postavili u selu Zupče i do jutros nisu pokušali uklanjanje te barikade, koja je na putnom pravcu Kosovska Mitrovica - Ribariće, takođe ka prelazu Brnjak.Ostatak teksta pročitajte na linku

Srbijakosmetnapetobarikadesrbi rpoveli noc na barikadama
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.