Sprovedena odluka vlade, danas bez kamiona sa srpskom robom

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 10:10

Sprovedena odluka vlade, danas bez kamiona sa srpskom robom

Portparol kosovske carine Adriatik Staviljeci izjavio je da je nova odluka vlade u Prištini sprovedena i da danas nijedan kamion sa robom iz centralne Srbije nije ušao na Kosovo.
Kako prenosi Kosovo onlajn, Staviljeci je rekao da je nedeljom uobičajeno da se ne vrši prevoz robe, jer je slobodan dan i oni ne mogu da obavljaju zakonske procedure.
Prištinska Koha >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << navodi da su njeni novinari nekoliko sati bili na prelazu Merdare, ali da nijedan kamion sa robom koja je namenjena Kosovu nije ušao preko tog prelaza. Za to vreme, iz Poljske je ušao samo jedan kamion sa robom koji je išao ka Albaniji.
Na osnovu odluke kosovske vlade donete u subotu uveče, na Kosovo ne mogu da uđu vozila koja prevoze bilo kakvu robu iz centralne Srbije ako za to nemaju posebnu dozvolu, odnosno natpis Relublika Kosovo.



The post Sprovedena odluka vlade, danas bez kamiona sa srpskom robom appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.