Socijalistima nisu dali na Kosmet

Izvor: TvojPortal.com, 01.Jun.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalistima nisu dali na Kosmet

/vesti online/ Trojici zvaničnika Socijalističke partije Srbije Žarku Obradoviću, Branku Ružiću i Veljku Odaloviću nije dozvoljeno da preko administrativnog prelaza Končulj uđu na Kosovo i Metohiju, iako je, kako su rekli, svrha njihove posete bila privatna.


Obradović, koji je i ministar prosvete i nauke u Vladi Srbije, izjavio je da su na administrativnom prelazu zadržani čitava dva sata, i da mu prelazak nije dozvoljen uprkos tome što je insistirao da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je svrha posete privatna, odnosno da se uputio da provede Spasovdan sa prijateljima u Ranilugu.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijažarko obradovićspskosmetzabranjenosocijalistiruzicveljko odalovic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.