Izvor: Beta, 19.Jun.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće nedelje razgovori sa Srbima s Kosova

BEOGRAD, 19. juna 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da će se tokom sledeće nedelje sastati sa Srbima s Kosova kako bi sa njima razgovarao o budućnosti i čuo njihove želje.

"Danas ću razgovarati s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem o tome da tokom sledeće nedelje pozovemo Srbe sa Kosova da razgovaramo sa njima, da čujemo kako vide svoju budućnost i da pokušamo da nadjemo zajednički imenitelj, ali će svakako njihove želje prevagnuti", >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kazao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

On je dodao da nastavak dijaloga Beograda sa Prištinom takodje zavisi od želja i planova Srba na Kosovu.

Vučić je najavio da će uskoro biti održana i zajednička šednica vlada Srbije i Madjarske.

"Uskoro će biti održana zajednička sednica Vlade Srbije sa madjarskom Vladom. Nemojte me držati za reč, ali mislim da će to biti 30. juna ili 1. jula. Mi smo uvek otvoreni za razgovor sa vladama drugih zemalja i bili bismo počastvovani, ali to zahteva pripremu", naveo je premijer Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.