Skandal ministra, bruka države Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal ministra, bruka države Srbije

U kakvoj su vezi zastava Kosova i žrtve nacističkog logora Mauthauzen? Uočio ju je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Aleksandar Vulin, koji je u nedelju napustio komemoraciju povodom 72 godine od oslobođenja ovog logora u Austriji, a zbog prisustva kosovske delegacije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Opasno ćutanje o fašizmu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin otkrio je juče spomen-ploču posvećenu Srbima koji su živote izgubili u Mauthauzenu i poručio da svet ne sme više da dopusti zločine prošlosti pošto se fašizam već vratio...Aleksandar Vulin, koji je predvodio državnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.