Serija krađa u Partešu - Kosovsko Pomoravlje

Izvor: KMnovine.com, 25.Sep.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija krađa u Partešu - Kosovsko Pomoravlje

U seriji krađa u Partešu lopovi su pre nekoliko noći Srbima iz ovog sela ukrali automobil, alat, lovačku pušku, par grla krupne stoke i par rasnih pasa.



Slučajevi su uznemirili meštane ovog dela Pomoravlja, jer kako navode, nema ko da ih zaštiti od pljački koje su postale učestale.

U noći između petka i subote Miodragu Stankoviću iz Parteša ukraden je automobil marke golf 2, lovačka puška, alat i dva štenca rase >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << belgijski ovčar.

Lopovi su iste noći porodicama Vasić i Lazić ukrali tri grla krupne stoke.



Na svu sreću, Vasićima je sledećeg jutra vraćena jedna krava, koju je policija pronašla u neposrednoj blizini sela, a za koju se pretpostavlja da je pobegla od otmičara.




Prema rečima meštana, u Partešu je od 1999. godine ukradeno oko 30 grla krupne stoke, a na meti lopova bili su i vlasnici automobila, ali i kuća, s obzirom da je veliki broj stanovnika ovog sela na privremenom radu u Zapadnoj Evropi.


Srbi iz Parteša su zabrinuti jer do sada nijedan slučaj krađe nije rasvetljen i strahuju da bi se pljačke mogle nastaviti.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - KLIK

Izvor: RTV Puls    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.