Selaković: Ovo je terorisanje golorukog naroda

Izvor: Beta, 26.Mar.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Ovo je terorisanje golorukog naroda

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kazao je večeras U Kosovskoj Mitrovici da su Marku Djuriću vezali ruke prilikom privodjenja u ovom gradu, da on nije pružio nikakav otpor i da ne zna gde je Djurić odveden."Nadam se da je dobro, priveden je, očekujem skoro oslobadjanje, došao je kao slobodan čovek. Ovo je skandal, terorisanje golorukog naroda", rekao je Selaković na konferenciji za štampu u Kosovskoj Mitrovici. On je istakao da se Srbi nisu suprotstavljali policiji.Postavio je pitanje korišćenja sile prema ljudima sa, kako je rekao, podignutim rukama koji se nisu suprotstavljali."Neka to bude njihov odgovor na našu gandijevsku reč," ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SELAKOVIĆ ZA PINK: Dokazali su represiju i agresiju, a to što mi nismo demonstrirali silu ne znači da nismo jaki!

Izvor: RTV Pink, 27.Mar.2018, 11:35

Selaković je za TV Pink prokomentarisao današnja dešavanja u Kosovskoj Mitrovici i hapšenje predsednika Kancelarije za KiM Marka Đurića.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.