Šćepović i navijači Sportinga: Kosovo je Srbija!

Izvor: Mondo, 08.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović i navijači Sportinga: Kosovo je Srbija!

Doskorašnji napadač Sportinga iz Hihona i pristalice tog kluba organizovali humanitarnu aukciju.

Foto: Twitter/KosovoSRB

Grupa navijača Sportinga iz Hihona rešila je da pomogne Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji tako što je organizovala aukciju na kojoj je prodat potpisan dres Stefana Šćepovića, doskorašnjeg napadača španskog kluba.

Nije poznato koja suma novca je zarađena, ali sav prihod od prodaje biće poslat ugroženom stanovništvu u konvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << humanitarne pomoći, koji organizuje špansko udruženje "Solidaridad Kosovo".

Supporters Sporting and Scepovic did raffle of signedshirt.Money raised will go to convoy of @Kosovosrb@serbianworldpic.twitter.com/MaVmQ8dN8K

— SolidaridadKosovo (@KosovoSRB) September 5, 2014

Šćepović je nedavno prešao iz Sportinga u Seltik, ali je ostao miljenik navijača iz Hihona, pošto je prošle sezone bio najbolji strelac tima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.