Šalja: Nemam nameru da podnesem ostavku

Izvor: Danas, 17.Avg.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalja: Nemam nameru da podnesem ostavku

Direktor sekretarijata Kosovske agencije za upoređivanje i verifikaciju imovine Naser Šalja izjavio je da nema nameru da podnese ostavku jer su ga na to mesto izabrali poslanici Skupštine Kosova, preneo je danas portal Kossev pozivajući se na pisanje prištinskih medija. Članak Šalja: Nemam nameru da podnesem ostavku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bizlife: RTS još uvek prvi po prihodima, Pinku čista dobit od 10 miliona evra

Izvor: Danas, 17.Avg.2019

Prihodi 40 najvećih medija u Srbiji porasli su u prošloj godini za sedam odsto, na 387 miliona evra, dok je Radio-televizija Srbije (RTS) i dalje vodeći na listi s približno pet miliona evra većim prihodima, preneo je portal Bizlife pozivajići se na regionalni portal Media daily. Članak Bizlife:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.