SPO neće glasati za izveštaj o Kosovu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2011, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO neće glasati za izveštaj o Kosovu

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Aleksandar Čotrić izjavio je u utorak da poslanici SPO neće glasati za izveštaj Vlade o situaciji na Kosovu jer, ne mogu da podrže "nešto što ne predstavlja činjenično i neargumentovano izveštavanje".

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Aleksandar Čotrić izjavio je u utorak da poslanici SPO neće glasati za izveštaj Vlade o situaciji na Kosovu jer, ne mogu da podrže "nešto što ne predstavlja činjenično i neargumentovano izveštavanje".Čotrić je novinarima u Skupštini Srbije rekao da SPO ponavlja zahtev da se održi nova sednica Odbora za bezbednost koja će biti otvorena za javnost i ponovio da je izveštaj vlade u nesaglasnosti sa onim što je saopšteno za zatvorenoj sednici tog Odbora 30. septembra.Povodom navoda poslanika Nove Srbije Miroslava Markićevića da lider Vuk Drašković ranije nije verovao izveštajima bezbednosnih službi, a sada naprasno veruje, Čotrić je istakao da Drašković nije verovao izveštajima "Miloševićevih službi bezbednosti" jer su, kako je naveo, one bile u službi njegovog terorističkog režima.On je dodao da su svi koji su odlučili da izveštaj bezbednosnih službi predstavljen na sednici 30. septembra proglase državnom tajnom, dužni da objasne zašto su doneli takvu odluku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.