Rusi snimaju film o Kosovu

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi snimaju film o Kosovu

U jednoj od glavnih uloga, Miloš Biković!

Foto: Instagram/bikovic

Ruska produkcija uskoro će snimiti film o životu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, otkrio je mladi glumac koji će u njemu igrati jednu od glavnih uloga.

Glumac Miloš Biković, koji već godinama gradi uspešnu karijeru u Rusiji, rekao je za "Sputnjik" da će biti i glumac i producent ovog ostvarenja.

Zaprepastio fanove na Instagramu! (VIDEO)

"U pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpska priča, koja se događa na Kosovu 1999. godine. Projekat se zove 'Balkanska međa'," rekao je Biković toj agenciji.

On je upravo završio snimanje serije "Ambasada" u Sremskim Karlovcima.

"Serija je politički triler u izmišljenoj državi Kaledoniji, sa skandalima, aferama i špijunskim igrama u diplomatskom svetu," rekao je glumac.

Biković očekuje da mu u narednim mesecima budu premijerno prikazani filmovi, njih čak pet, kao i nekoliko serija koje je snimio.

"Zaželeo sam se srpskog filma, pa se nadam da će u oktobru početi realizacija projekta 'Južni vetar'," rekao je on.

Biković je kazao i da se nada da je uloga producenta samo početak njegovog života "iza kamere".

"Nadam se da ću jednog dana početi da se bavim i režijom, ali do tada, potrudiću se da privučem ruske producente, da im zajedno sa svojom produkcijom 'Arhangel' otkrijem Srbiju. Želim na taj način i da turistima iz Rusije približim našu zemlju kao jednu prijateljsku zemlju, koja im nije uvela sankcije i za koju im ne treba viza," rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.