Ristić: Redžepi ponovo preti nasiljem!

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić: Redžepi ponovo preti nasiljem!

Nije prvi put da Kosovoska vlada preti Srbima na severu Kosova i da primenjuje nasilje, a mi jedino možemo da na to upozorimo Kfor - kaže za S media portal predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić.

Predednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić kaže za S media portal da izjava kosovskog ministra policije Bajrama Redžepija o mogućim potezima Prištine da "sama ukloni barikade na severu Kosova", nije prva izjava tog tipa.

- To je još samo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedan vid pritisaka i pretnji, a ne bi bilo ni prvi put da naprave nasilnu akciju kao 25. i 26. jula ove godine. Naše da je da na to upozorimo one koji bi trebali da vode računa o tome, a to je Kfor - kaže Ristić.

Ristić: Nema dogovora, barikade ostaju!

Čelnici opština: Kfor odbio ruku saradnje

Prema njegovim rečima, Srbi sa severa Kosova mogu "jedino da traže od Kfora da takve akcije spreči.

- Sa druge strane, Srbi će morati sami da se organizuju, da mirno sede na barikadama i to ne dozvole - ističe predsednik opštine Zubin Potok.

(S media)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.