Redovna i privremena novčana naknada

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:57

Redovna i privremena novčana naknada

Nacionalna služba za zapošljavanje obavestila je građane da će nezaposlenim licima izvršiti redovne naknade

Obaveštavamo Vas da će se, preko Banke Poštanska štedionica, izvršiti isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2021. godine u sredu 21.04.2021. godine.

Privremene novčane naknade biće isplaćene licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za mart 2021. godine u četvrtak 22.04.2021. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Redovna i privremena novčana naknada

Izvor: JUGpress.com, 20.Apr.2021

LESKOVAC..Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava gradjane da će , preko Banke Poštanska štedionica, biti isplaćena isplata:.. redovne novčane naknade nezaposlenim osobama za mart 2021. godine u sredu 21.04.2021. godine,.. privremene novčane naknade osobama koje žive na i izvan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.