Ranjen policajac u Severnoj  Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen policajac u Severnoj Mitrovici

Pripadnik Kosovske policije zadobio je dve ustrelne rane u pucnjavi koja se noćas dogodila ispred ugostiteljskog objekta u Severnoj Mitrovici, rekao je danas Tanjugu zamenik regionalnog komandanta kosovske policije za sever Besim Hoti.

On je kazao da je do pucnjave došlo oko 3.20 sati, ispred Gradske kafane Centar, nakon rasprave između osumnjičenog napadača i žrtve, navodeći da su obojica srpske nacionalnosti.

Prema njegovim rečima, povređeni je potom prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u KBC Severna Mitrovica, a lekari koji su intervenisali kazali su da je van životne opasnosti.

Hoti je naglasio da policija traga za napadačem i dodao da je on od ranije poznat policiji.

Slučaj je okarakterisan kao zadobijanje teških telesnih povreda i neovlašćeno posedovanje i upotreba oružja, rekao je Hoti.

On je dodao da taj slučaj "nema veze sa službenom dužnošću" kao i da povređeni policajac u trenutku napada nije bio na dužnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac ranjen nakon svađe u Severnoj Mitrovici

Izvor: RTS, 13.Okt.2018

Pripadnik kosovske policije zadobio je dve ustrelne rane u pucnjavi koja se noćas dogodila ispred ugostiteljskog objekta u Severnoj Mitrovici. . Do pucnjave je došlo oko 3.20, ispred Gradske kafane "Centar", nakon rasprave...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.