Priština: Ubijen Dino Asanaj

Izvor: B92, 14.Jun.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Ubijen Dino Asanaj

Priština -- Kosovska policija potvrdila je da je danas u Prištini ubijen Dino Asanaj, predsednik Upravnog odbora Kosovske agencije za privatizaciju.

Portparol policije Kosova Baki Keljani izjavio je Tanjugu da je Asanaj preminuo danas popodne od rana zadobijenih prilikom napada u njegovoj kući, u prištinskom naselju Američko selo.

Policija je prve informacije o napadu dobila od Urgentnog centra prištinskog Kliničko-bolničkog centra, gde je Asanaj prevezen, rekao je Keljani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Urgentni centar je potvrdio da je Asanaj preminuo oko 14 sati.

Inače, poslednjih nedelja Asanajevo ime je povezivano sa optužbama dvojice vlasnika velikih firmi, hotela "Grand" u Prištini i živinarske farme u Lipljanu.

Oni su tvrdili da je Asanaj od njih tražio milionske iznose kako im ne bi oduzeo preduzeća koja navodno nisu ispunila ugovorene obaveze prema Kosovskoj agenciji za privatizaciju.

Policija je izašla na lice mesta i istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Direktor bolnice potvrdio za RSE: Asanaj podlegao ranama od napada nožem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2012

Direktor hirurške klinike u Prištini Mehmet Maxhuni potvrdio je za RSE da je Dino Asanaj, direktor Borda Kosovske agencije za privatizaciju, podlegao ranama koje je zadobio prilikom napada nožem. Prethodno je Policija Kosova potvrdila da je Dino Asanaj odveden u Klinički univerzitetski centar...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.