Priština: Tužilac nema dovoljno dokaza protiv Radoičića

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Tužilac nema dovoljno dokaza protiv Radoičića

Kosovski tužilac Sile Hodža, koji vodi istragu u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, izjavio je da Milan Radoičić ima status osumnjičenog u ubistvu Ivanovića, ali da za sada nema dokaze da se podigne optužnicu.

Foto: MONDO/Goran Sivački

"Istraga je i dalje u toku. Neke dokaze protiv Radoičića imamo, ali ne dovoljno da podignemo optužnicu", rekao je Hodža za portal Insajder.net.

Tači: Beograd stoji iza ubistva Ivanovića

Hodža >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je rekao da nije video izjavu kosovskog predsednika, Hašima Tacija, koji je kazao da je Radoičica proterao sa Kosova i Metohije.

On je kazao i da ako političari iz Prištine i Beograda imaju informacije o ubistvu Ivanovića, treba da se jave tužilaštvu u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tužilac: Nema dokaza za optužnicu protiv Radoičića

Izvor: B92, 16.Mar.2019

Kosovski tužilac Sile Hodža, koji vodi istragu u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, izjavio je da Milan Radoičić ima status osumnjičenog u ubistvu Ivanovića...On je dodao da to tužilaštvo nema dokaze da protiv Radoičića podigne optužnicu..."Istraga je i dalje u toku. Neke dokaze protiv Radoičića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.