Prevrnuo se autobus, povređeno devetoro putnika

Izvor: juGmedia, 02.Maj.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus, povređeno devetoro putnika

Jutros oko pet časova u saobraćajnoj nezgodi, u blizini sela Pločnik, teže i lakše povrede zadobilo je devetoro putnika koji su se nalazili u autobusu albanskog prevoznika, a koji je saobraćao iz pravca Niša ka Kosovu i Metohiji.

Za sada iz neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, a očevici kažu da je prava sreća da niko nije nastradao, piše Blic.

Odmah po pozivu intervenisale su dve ekipe Hitne službe prokupačkog Doma >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zdravlja i jedna iz Kuršumlije i nakon ukazane prve pomoći na licu mesta, povređeni su transportovani na Odeljenje urgentne medicine bolnice „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju gde je u toku dijagnostika težine povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, sa teškim povredama su primljene tri osobe dok su kod ostalih konstatovane lakše telesne povrede.

Policija je obavila uviđaj koji će dati odgovor kako je došlo do ove nezgode, a za sada se pretpostavlja da je uzrok neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja, s obzirom na to da se nezgoda dogodila u ranim jutarnjim satima ne isključuje se i mogućnost da je šofer zaspao za volanom, prenosi Blic. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Devetoro povređenih kod Prokuplja kada se prevrnuo autobus su Albanci sa Kosova: Među njima je i vozač

Izvor: Press, 02.Maj.2018

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5 časova u blizini sela Pločnik kod Prokuplja, teže i lakše povrede zadobilo je devetoro putnika koji su se nalazili u autobusu albanskog prevoznika koji je saobraćao iz pravca Niša ka Kosovu i Metohiji. Svi povređeni putnici su Albanci...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.