Pretučena novinarka i političarka u Prištini

Izvor: Mondo, 13.Maj.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena novinarka i političarka u Prištini

Kosovska policija saopštila je da je na ulici u Prištini pretučena Arbana Džara, za koju AP navodi da je poznata tamošnja novinarka i političarka.

Foto: Printscreen/YouTube

  Navodi se da je Džaru, koja se nedavno učlanila u do skoro vladajuću Demokratsku partiju Kosova, napala grupa ljudi i da motiv napada nije još utvrđen.

Na fotografijama koje su objavili kosovski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vide se masnice i ogrebotine na licu Džare koja leži u bolničkom krevetu.

"Nakon pružene pomoći u bolnici ona je u stabilnom stanju", saopštila je policija.

Rrahet brutalisht Arbana Xharra https://t.co/U7NXGFp8oLpic.twitter.com/q1lqwxMqnQ

— ZHURNAL MK (@ZhurnalMK) May 13, 2017

AP navodi da je Džara 2015. primila Međunarodnu nagradu za hrabre žene koju dodeljuje Stejt department i da je poznata po pisanju o korupciji, islamskim ekstremistima i politici.

Džara je bivša glavna i odgovorna urednica dnevnika Zeri.

Prošle nedelje predsednik DPK Kadri Veselji je predstavio Džaru kao jednu od najznačajnih ličnosti koje su se pridružile ovoj stranci.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.