Predali Kosovo i Metohiju u ruke Abancima a sada...

Izvor: B92, 11.Avg.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Predali Kosovo i Metohiju u ruke Abancima a sada..."

Beograd -- Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov tvrdi da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović predali Kosovo i Metohiju u ruke Abancima.

Jovanov je dodao da oni sada, u nedostatku opravdanja za to, optužuju predsednika Srbije da namerava da "proda Kosovo".

"Sasvim je jasno da Đilas, Jeremić i Obradović nemaju drugog načina da opravdaju to što su Kosovo i Metohiju predali u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruke Albancima, pa danas optužuju onog koji bi bar nešto da spase od onoga što su oni zločinački učinili", navodi Jovanov u saopštenju dostavljenom medijima.

Pozivi na državni udar, na ubistvo, hapšenja samo govore o kakvim ljudima je reč i koliko nemaju veze ni sa realnošću, ni sa odgovornošću, pri čemu to sve poručuju "dok se sunčaju na Mogrenskoj plaži u Budvi", kaže Jovanov reagujući na izjave trojice predstavnika opozicije, koji su prethodnih dana kritikovali ideju predsednika Aleksandra Vučića o razgraničenju s Abancima na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovanov: Opozicija je prodala Kosovo, ne Vučić

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Milenko Jovanov tvrdi da su Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović predali Kosovo i Metohiju u ruke Albancima, a da sada, u nedostatku opravdanja za to, optužuju predsednika Srbije da namerava da "proda Kosovo".."Sasvim je jasno da Ðilas, Jeremić i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.