Počeo sastanak Vučića i Srba sa KiM

Izvor: B92, 31.Maj.2013, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Vučića i Srba sa KiM

Beograd -- Predstavnici Srba sa severa Kosova i Metohije stigli su u Vladu Srbije na sastanak sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

Sastanku sa Vučićem prisustvuju zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Krstimir Pantić, načelnik Kosovsko-mitrovičkog okruga Radenko Nedeljković i predsednici četiri opštine sa severa Kosova.

Kako je Vučić rekao Tanjugu, razgovaraće se o planu implementacije briselskog sporazuma, ali i o svim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugim temama.

Podsetimo, Srbi sa severa Kosova do sada su nekoliko puta izjavili da s eprotive briselskom sporazumu i njegovoj implementaciji. Nakon prethodnog susreta sa Vučićem, koji je održan na Kosovu, saopšteno je da su stavovi dve strane približeni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZGOVORI O IMPLEMENTACIJI BRISELSKOG SPORAZUMA: Srbi sa severa KiM danas kod Vučića

Izvor: S media, 31.Maj.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas, u 14 časova, sa predstavnicima Srba sa severa Kosova...Kako je Vučić rekao Tanjugu, razgovaraće se o planu implementacije briselskog sporazuma, ali i o svim drugim temama...(Tanjug)..Foto: Beta, Milan Obradović, DS

Nastavak na S media...

Vučić: Albanska strana opstruira implementaciju Briselskog sporazuma

Izvor: Beta Video, 31.Maj.2013

BEOGRAD - Albanska strana opstruira implementaciju Briselskog sporazuma, rekao je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.