Petrović: Dogovor ohrabruje, važna primena

Izvor: S media, 03.Dec.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Dogovor ohrabruje, važna primena

Zamenik kosovskog premijera Slobodan Petrović izjavio je danas da najnoviji dogovor Beograda i Prištine o režimu na administrativnim prelazima na severu Kosova ohrabruje, jer će, kako kaže, ići u pravcu smirivanja tenzija.

Pantić: Sporazum da bude u skladu s deklaracijom

Samardzić: Dogovor neprimenljiv

"Želim da verujem da će najnoviji dogovor biti realizovan na samom terenu", rekao je Petrović u izjavi Tanjugu i upozorio da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je i u proteklom periodu bilo nekih drugih dogovora, ali je njihova impementacija izostala.

Petrović, koji je i predsednik Samostalne liberalne stranke, navodi da je svaka vrsta dogovora na relaciji Beograd - Priština, uz posredstvo Brisela, za podršku.

"Mi smo od samog početka davali punu podršku dijalogu sa željom da se razgovorom dođe do rešenja problema nagomilanih na Kosovu", podsetio je Petrović.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.