Pečat nema nijedan element državnosti Kosova

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečat nema nijedan element državnosti Kosova

BEOGRAD - Pečat sa natpisom "kosovska carina" ne predstavlja apsolutno nijedan element takozvanog suvereniteta i državnosti Kosova, izjavio je šef tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović.

On je naglasio da Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova, niti će to ikad učiniti i poručio, posebno Srbima na severu Kosova, da ovaj dogovor omogućava pun promet robe, normalizaciju života i snabdevanja i rad naših kompanija.

Prema njegovim rečima, u narednih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dana biće ukinut nelegalni trgovinski embargo Prištine.

Stefanović je rekao i da se na sastanku u Briselu nije razmatralo pitanje administrativnih prelaza na severu Kosova i naglasio da su za Srbiju neprihvatljivi bilo kakvi jednostrani potezi ili dovođenje carinika Kosova na Jarinje i Brnjak.

Petak ima SVE odlike drzave, pa nije to pecet obucarske radnje vec carine!! Koga bre ovi politicari stalno prave budalama??
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.