Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u razgovoru sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Metjuom Palmerom da su za Srbiju mir i stabilnost od ključne važnosti i da ostajemo čvrsto posvećeni postizanju kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju. Članak Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Mislim da slobode izražavanja ima

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 15:31

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se ne slaže da u Srbiji postoje pritisci na slobodu izražavanja i naglasila da je ona otvorena za medija i odgovara na sva njihova pitanja, a da, sa druge strane, svakodnevno čita kritike o njoj i vladi koju vodi. Članak Brnabić: Mislim da slobode...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.