Pacoli: Glasovi iz Srbije skandal

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2019, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Glasovi iz Srbije skandal

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izjavio je danas pošto je Centralna izborna komisija objavila rezultate izbora da su izborni rezultati lažni i da ne održavaju volju građana. Pacoli, čija je stranka ostala van parlamenta, je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je prebrojavanje glasova iz Srbije kršenje zakona, skandal i istorijska greška, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kosovo online.
“Uključivanje glasova iz Srbije je suprotono zakonu, skandal i istorijska greška. Koristićemo sva pravna sredstva da sprečimo tu tešku grešku za demokratiju i vladavinu zakona na Kosovu”, napisao je Pacoli.

Predizborna koalicija Socijaldemokratska inicijativa – Nova kosovska alijansa – Stranka pravde nije, na vanrednim izborima koji su održani 6. oktobra, prešla census kako bi postala parlamentarna stranka u Skupštine Kosova.

The post Pacoli: Glasovi iz Srbije skandal appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.