PS: Jeremić učinio sve da Kosovo postane nezavisno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Jeremić učinio sve da Kosovo postane nezavisno

Gradski odbor Pokreta socijalista Novog Sada saopštio je danas da je narod na Kosovu i Metohiji izgubio onda kada su na vlast došle dosovske, kako navode, palikuće, a najviše za vreme ministrovanja Vuka Jeremića.

Oni kažu da posledice njegove diplomatije Srbija i srpski narod i danas osećaju.

"Srbija zanima Jeremića samo u smislu kako da je ponovo opelješi, kako ponovo da joj naškodi, baš kao onda kada je postavljao granicu između Srba i Srba, uvodio tablice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosova na sever, kada je izbacio Unmik, a doveo Euleks ili kao onda kada se borio za narod na Kosovu i Metohiji iz najluksuznijih svetskih hotela o njihovom trošku".

Jeremić je, navode, apsolutno sve učinio da Kosovo postane nezavisno, pa je sasvim logično da želi da tako i ostane, da se baš ništa ne promeni u korist Srba.

"Lažnog patriotu i iskrenog poštovaoca Tonija Blera, narod toliko ceni i poštuje da nije uspeo čak ni da sam oformi partiju, već je morao da je kupi od Miodraga Aleksića", stoji u saopštenju.

Ne čudi ih kažu želja dosovaca da nasilno menjaju vlast, da napuste parlament i onako nikada nisu uradili ništa dobro za srpski narod, navikli su da vlast menjaju na ulici, a ne na izborima, nikada nisu voljom naroda došli na vlast, uvek voljom stranaca, i baš zbog toga mrze predsednika Aleksandra Vučića.

"Mrze ga, zato što je uz njega narod. Znaju dosovci da ih narod neće i da baš nikada neće moći da Vučića pobede na izborima, ali da svađaju narod, pozivaju na krvoproliće i nerede, da ruše vlastitu državu kako bi se dokopali vlasti, to mogu samo dosovci", naveli su u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.