Optužnica protiv bivših direktora Telekoma Kosova

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica protiv bivših direktora Telekoma Kosova

Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo je optužnicu protiv dvojice bivših izvršnih direktora Telekoma Kosova Ejupa Ćerimija i Agrona Mustafe, kao i predsednika Borda direktora Telekoma Redža Djonbaljaja zbog sumnje da su zloupotrebili položaj i službena ovlašćenja.

Sva trojica su optuženi da su nečinjenjem namerno hteli da nanesu štetu drugoj kompaniji čime su izvršili krivično delo zloupotrebe položaja i službenih ovlašćenja.

Ejupi je to delo izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u periodu dok je bio na čelu Telekoma Kosova od februara 2012. do oktobra 2014. godine, dok je isto delo Mustafa izvršio u periodu od 19. februara 2015. do 24. maja 2017. godine dok je obavljao funkciju izvršnog direktora.

Prema optužnici, isto krvično delo je izvršio i predsednik Borda direktora Telekoma Redž Djonbaljaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.