Ogromne su šanse da Kosovo bude deo Interpola

Izvor: Mondo, 10.Nov.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ogromne su šanse da Kosovo bude deo Interpola"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su šanse Kosova da postane članica Interpola ogromne, ali da će se Srbija boriti do poslednjeg trenutka.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Imaju veliku većinu, njihove šanse su ogromne, svi rade za njih, i Amerikanci, Nemci i Francuzi, mi smo mali, imamo nekoliko prijatelja i molimo ih da nam pomognu", rekao je Vučić posle vojne vežbe na poligonu Pešter.

Stefanović: Tzv. "Kosovo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće ući u Interpol

Generalna skupština Interpola održaće se u drugoj polovini novembra u Dubaiju gde će se, prema navodima njegovih zvaničnika, razmatrati zahtev Kosova da postane član te međunarodne policijske organizacije.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj juče je saopštio da je od nemačke kancelarke Angele Merkel dobio podršku za članstvo Kosova u Interpolu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.