OPASNI DŽIHADISTI STIGLI NA KOSOVO! Sud doneo HITNU ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNI DŽIHADISTI STIGLI NA KOSOVO! Sud doneo HITNU ODLUKU!

Osnovni sud u Prištini naložio je danas pritvor do 30 dana za četvoricu osumnjičenih terorista koji su se borili u Siriji, a koji su pre dva dana vraćeni na Kosovo i Metohiju.

Njihov pritvor zatražilo je tzv. Specijalno tužilaštvo, prenosi Gazeta ekspres.

Portal prenosi da se, po mišljenju bezbednosnih organa, radi o osobama visokog rizika.

Kako se navodi, njihova imena su Agon Misini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Arjan Krujezi, Redže Tafaj i Visar Čukovci.

U petak je na Kosovo i Metohiju vraćeno 110 osoba iz Sirije. Među njima su, osim pomenuta četiri borca i 32 žene i 74 dece, koji su smešteni u centar za azil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Priština: Četvorici povratnika iz Sirije po mesec dana pritvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2019

Osnovi sud u Prištini naložio je danas pritvor do 30 dana za četvoricu osumnjičenih terorista koji su se borili u Siriji, a koji su pre dva dana vraćeni na Kosovo...Njihov pritvor zatražilo je Specijalno tužilaštvo, prenosi Gazeta ekspres...Portal prenosi da se, po mišljenju bezbednosnih organa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.