Nova tuča u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: B92, 26.Avg.2020, 23:49

Nova tuča u Kosovskoj Mitrovici

Kosovska Mitrovica -- U Severnoj Mitrovici večeras je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više lica, a intervenisali su i pripadnici kosovske policije.

Regionalni portparol policije Branislav Radović izjavio je za Kosovo Onlajn da može da potvrdi da je došlo do incidenta i da će više pojedinosti moći da saopšti nakon što policija kompletira izveštaj o ovom događaju.

“Došlo je do tuče, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sada ne mogu da kažem pojedinosti, očekuje se policijski izveštaj sa terena”, rekao je Radović.

Masovne tuče u Severnoj Mitrovici događaju se unazad nekoliko dana, a prethodna se dogodila u ponedeljak.

Zbog tog incidenta, u kojem je bilo uključeno pet mladića, kosovska policija je suspendovala šest svojih pripadnika jer, kako je saopšteno, nisu reagovali u skladu sa ovlašćenjima prilikom remećenja javnog reda i mira.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tuča na severu Kosovske Mitrovice, intervenisala policija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2020, 06:44

Na severu Kosovske Mitrovice večeras je došlo do tuče, u kojoj je učestvovalo više osoba, a intervenisali su i pripadnici kosovske policije...Regionalni portparol policije Branislav Radović potvrdio je za Kosovo onlajn da je došlo do incidenta i poručio da će više pojedinosti moći da saopšti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.