Naslovne: Dan D za vojsku Kosova

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Dan D za vojsku Kosova"

Dnevna štampa od petka piše o najavljenjom formiranju vojske Kosova, tema je i hapšenje vođe kavačkog klana, kao i napad na novianra Milana Jovanovića.

Politika u izdanju od petka piše o "danu D za vojsku Kosova", a najstraiji dnevni list na Balkanu bavi se i zaradom Crvene zvezde koju ju je ostvarila igranjem u LIgi šampiona.

Danas se bavi napadaom na kuću novinara Milana Jovanovića, dok Blic piše o slučaju "Panda".

Naslovne strane za petak, 14. decembar 2018. godine:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za petak, 14. decembar 2018. godine

Izvor: Beta, 14.Dec.2018, 09:30

Dnevne novine od petka, 14. decembra na naslovnim stranama najviše pišu o formiranju vojske Kosova, hapšenju Slobodana Kašćelana koga mediji označavaju kao vodju "kavačkog" klana, o izborima u opštini Lučani, kao i o drugim društvenim temama.ALO  -  "Novinaru spaljena kuća", o napadu na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.