“Nagrada za državu sa zvezdicom”

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2012, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nagrada za državu sa zvezdicom”

Lider DSS-a Vojislav Koštunica tvrdi da je vlast 'priznala da na našoj teritoriji postoji država Kosovo sa zvezdicom', i da je EU zbog toga nagradila vlast.
On je dodao da sada vlast u Srbiji 'može na izborima da maše kandidaturom'.
Koštunica je ocenio da od dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU Srbija nema nikakve koristi. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dodao da bi Srbija trebalo da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije.
'Ako zaista hoćemo da idemo napred, da pokrenemo privredu, da unesemo stabilnost u zemlju, ako hoćemo normalan život, normalan razvoj Srbije, što znači i povratak dostojanstva i nacionalnog samopoštovanja, onda Srbija treba da se okrene sebi, da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije koje predstavljaju samourušavanje Srbije', rekao je Koštunica u saopštenju dostavljenom medijima.
Prema njegovim rečima za budućnost Srbije potrebna je nova politika, i politička neutralnost zemlje, što je važna ideja koja može da omogući stabilnost i razvoj Srbije.
On je rekao da će se urušavanje privrede i rušavanje zemlje nastaviti dok god u Srbiji bude na snazi politika da EU nema alternativu.
 
Tweet
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Vojislav Koštunica

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.