Na području Iloka uhapsili 16 ilegalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2012, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na području Iloka uhapsili 16 ilegalaca

ZAGREB -

Hrvatska policija je u dve odvojene akcije u pograničnom području sa Srbijom uhapsila 16 stranaca koji su ilegalno prešli granicu - dvojicu sa Kosova i 14 Somailijaca.

Kako je saopštila vukovarsko-sremska policijska uprava, na području Iloka su juče zatečene i uhapšene dve osobe sa Kosova, a predveče je na području sela Apševci zatečeno i uhapšeno 14 državljana Somalije.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su stranci u oba slučaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nezakonito prešli državnu granicu Hrvatske, zbog čega je doneto rešenje o proterivanju, određena zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj i pokrenut postupak readmisije u Srbiju.

Od početka ove godine na području vukovarsko-sremske policijske uprave je uhapsila sto stranih državljana koji su ilegalno prešli granicu, a najviše ih je iz Avganistana i Somalije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.