Na dečaka naleteo automobil u Nišu

Izvor: Mondo, 17.Okt.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dečaka naleteo automobil u Nišu

Dečak (11) je povređen dok je prelazio ulicu Kosovke devojke u naselju Pantelej u Nišu kada je na njega naleteo automobil, rečeno je jutros agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoć

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Dečak ima povredu kuka i nije životno ugrožen. Prebačen je u Klinički centar zbog dalje dijagnostike i lečanja", kazali su u Hitnoj pomoći i dodali da se nezgoda dogodila juče oko 10 časova.

Prema rečima lekara Kosovke devojke jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je od onih ulica u Nišu gde najčešće dolazi do obaranja pešaka.

PREGAŽEN STARAC ležao na putu, video ga vozač GSP

"Maltene svakog trećeg, četvrtog dana imamo poziv zbog obaranja pešaka u toj ulici. Uglavnom se radi o deci jer je tu blizu škola", rekli su u Hitnoj pomoći.

Pre dvadesetak dana u toj ulici na devojčicu (10) naletelo je policijsko vozilo i lakše je povredilo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Automobil udario dečaka na Panteleju

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Okt.2018

Dečak (11) je povređen dok je prelazio ulicu Kosovke devojke u naselju Pantelej u Nišu kada je na njega naleteo automobil, rečeno je jutros agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoć.."Dečak ima povredu kuka i nije životno ugrožen. Prebačen je u Klinički centar zbog dalje dijagnostike i lečanja",...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.