Na Zvečan vraćena srpska zastava (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 23.Feb.2024, 16:46

Na Zvečan vraćena srpska zastava (VIDEO)

Na Zvečan vraćena srpska zastava (VIDEO)

Srpska zastava koja je jutros ilegalno uklonjena sa brda Zvečan, upravo vraćena na svoje mesto.


   
Tvrđava Zvečan - nekoliko sati nakon što je uklonjena, zastava je ponovo vraćena.    

Zastava Republike Srbije koja je bila istaknuta na vrhu srednjevekovne tvrđave i istoimenog brda Zvečan, uklonjena je rano jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << sa tog mesta.

Takozvana "Kosovska policija" navodi da oni ne znaju ko je uklonio zastavu. Međutim, nakon serije uklanjanja srpskih natpisa, bilborda i obeležja širom Kosova i Metohije poslednjih dana a koje je sve redom izvela upravo ova služba, među ovdašnjim Srbima nema sumnje u to da je i ovo delo upravo iste službe, odnosno lica koje su oni unajmili za tu svrhu.


Srbi iz Zvečana su se odmah okupili i za nekoliko sati postavili novi jarbol i vratili srpsku zastavu tamo gde joj i mesto te se ona ponovo vijori kao što je to i do sada bilo.



Na srednjevekovnu tvrđavu i brdo Zvečan, vraćena srpska zastava koja je jutros uklonjena od strane tzv. "Kosovske policije".#Zvečan #Zvecan pic.twitter.com/Bij0ga5OFZ
— Ivan Maksimovic (@Ivan_Max_) February 23, 2024


Srbina Aleksandra Arsenijevića koji je otišao da prijavi da je zastava uklonjena, fizički su napali pripadnici takozvane "Kosovske policije".


Prethodno su za medije rekli da ne znaju ko je uklonio zastavu ali ukoliko ukoliko prijava stigne "oni će reagovati".

 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju






Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.