NOVA IZDAJA? Marko Đurić u Tirani sa Kurtijevim ljudima

Izvor: KMnovine.com, 09.Dec.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA IZDAJA? Marko Đurić u Tirani sa Kurtijevim ljudima

Dok Aleksandar Vučić u svojim medijima pravi cirkus, junači se i svađa sa budućim premijerom nepostojeće "države Kosovo", Aljbinom Kurtijem, u isto vreme režim u Beogradu, po svemu sudeći, ponovo ugovara nekakva druženja na jahti sa albanskim političarima.



Na to je ukazao i dokumentovao lider Dveri Boško Obradović, objavom na >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << svom „Tviter“ nalogu.

– Da nije ovo Marko Đurić lično na pregovorima sa Kurtijevim ljudima upravo u Tirani? Dok se Vučić medijski junači – njegov čovek pregovara o ulasku SNS Srpske liste u separatističku vlast u Prištini, i ko zna šta još. Kao što su podržali i Haradinajevu vladu. Sve bi izdali za vlast! – naglasio je Obradović.


Da nije ovo Marko Đurić lično na pregovorima sa Kurtijevim ljudima upravo u Tirani? Dok se Vučić medijski junači - njegov čovek pregovara o ulasku SNS Srpske liste u separatističku vlast u Prištini, i ko zna šta još. Kao što su podržali i Haradinajevu vladu. Sve bi izdali za vlast! pic.twitter.com/aMJ3O0jfWS
— Boško Obradović (@BoskoObradovic) 07. decembar 2019.

Član predsedništva pokreta Samoopredeljenje (PS) i poslanik novog saziva tzv. Skupštine Kosova Dželjalj Svecla sastao se u Tirani sa direktorom kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Markom Đurićem.
Prema pisanju separatističkih medija sastanak održan u petak, 6. decembra, u hotelu Tirana Internešenel. Fotografije su snimljene u Tirani, na onome što je poznato kao „15. sprat“.

Portal je objavio dve fotografije na kojima se vide Đurić i Svecla i na kojima su i poslanik Demokratskog saveza Kosova Arban Abraši i gradonačelnik Đakovice Ardian Đini iz Alijanse za budućnost Kosova.

Portal je tokom današnjeg dana nekoliko puta pozvao Sveclu, Abrašija i Đinija da ih upita o sastanku i temama o kojima se razgovaralo, ali se oni nisu javljali na telefonske pozive.

Izvor: Srbin.info


PROČITAJTE JOŠ:
HITNO: Dokumenta kojima Marko Đurić traži ukidanje srpskog Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO) - KM NovineUkidanje, tj., "integraciju" Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici, tražio je Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju šaljući zvanično sledeća dokumenta do kojih su KM Novine došle. Dopis, overen, sa pečatom i faksimilom, uz jasno navedene sve podatke o pošiljaocu, poslat je srpskim fakultetima Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.



PROČITAJTE JOŠ:
Da li će Marko Đurić, potomak porodice koja je ojadila Srbiju, da zameni Vučića? - KM NovineDa li će Marko Đurić, potomak porodice koja je ojadila Srbiju, da zameni Vučića? Jedan od naših najboljih novinara i književnika današnjice Dragan Jovanović, gostovao je nedavno u emisiji produkcije Balkan info.


PROČITAJTE JOŠ:
Kancelarija za KiM - Mafija u državnoj službi - KM NovineKancelarija za KiM - Mafija u državnoj službi Kosovo i Metohija - Kome je i kako služila i kome još služi takozvana Kancelarija za KiM (Kriminal i Malverzacije). Tragedija srpske države, između ostalog, jeste u tome što su njeni vlastodršci prihvatili sistem vrednosti zapadnjačkih vlasti koje pod lažnim naporima u širenju demokratije bombarduju, ruše i razaraju tuđe države čije resurse eksploatišu zarad lične koristi.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.