NAKON DOLASKA IZ AMERIKE PODVIO REP: Tači UPUTIO APEL da se UKINU TAKSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON DOLASKA IZ AMERIKE PODVIO REP: Tači UPUTIO APEL da se UKINU TAKSE!

Tači je pozvao tzv. kosovsku vladu i koalicione partnere da poštuju zahtev SAD o suspenziji taksi

Takozvani kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da bezuslovno treba nastaviti dijalog između Beograda i Prištine.

Na konferenciji za novinare po povratku iz SAD, gde je prisustvovao tradicionalnom Molitvenom doručku, .

- Smatram da domaće institucije treba da poštuju taj savet, ne da ukinu takse, već da dozvole privremenu suspenziju. Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ta odluka na vladi, koalicionim partnerima, političkim partijama, svima. Na prvi pogled izgleda da je Srbija oštećena za desetine miliona evra, ali naglašavam da ne postoji cena koju možemo platiti ukoliko dođe do slabljenja odnosa (tzv.) Kosova i SAD. Ovaj odnos nema cene. Pozivam politički spektar da razmišlja mudro - rekao je Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.