Mladi sa Kosova i Metohije na EXIT-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi sa Kosova i Metohije na EXIT-u

Mladi sa Kosova i Metohije koji žive u srpskim enklavama biće gosti EXIT festivala. Za 65 mladića i devojaka kojima je ovo jedinstvena prilika da borave na jednom od najvećih svetskih festivala obezbeđeni su prevoz, smeštaj u kampu i ulaznice za festival.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladi Heroji na Egzit festivalu

Izvor: Press, 04.Jul.2013

Za 65 mladića i devojaka kojima je ovo jedinstvena prilika da borave na jednom od najvećih svetskih festivala obezbeđeni su prevoz, smeštaj u kampu i ulaznice za festival...Dolazak mladih sa Kosova i Metohije na Egzit organizuje se po peti put u saradnji sa udruženjem građana „Košnica“, ali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.