Kfor i policija pojačali prisustvo u Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor i policija pojačali prisustvo u Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA -

Vojnici Kfora i pripadnici kosovske policije pojačali su prisustvo u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

U tom multietničkom naselju od juče su stalno prisutni, pored patrole kosovke policije, i vojnici Kfora.

Sa tri vojna džipa u tom naselju, u kojem je pre sedam dana u eksploziji stradao jedan kosovski Albanac, a dvoje njegove dece povređeno, stacionirani su portugalski vojnici.

Kfor je, kao i obično sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekoliko vozila prisutan na južnoj strani glavnog ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici. Na mostu, na kojem su od letos na severnoj strani postavljene barikade, i koji koriste samo pešaci, stacionirani su i pripadnici kosovske policije.

Pre nedelju dana u severnom delu Kosovskoj Mitrovici, u naselju "Tri solitera", stradao je Seljver Haradinaj, kada je na prozoru njegovog stana, u kojem se nalazio sa suprugom i četvoro dece, aktiviran plastični eksploziv.

Istragu o ovom slučaju, koji je podigao tenzije na Kosovu, vode kosovska policija i Euleks, a osim informacije da je korišćen plastični eksploziv, oni za sada ne saopštavaju druge detalje istrage.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačano prisustvo Kfora i policije

Izvor: RTS, 15.Apr.2012

U severnom delu Kosovske Mitrovice, u naselju "Tri solitera", pojačano prisustvo Kfora i kosovske policije. ..Vojnici Kfora i pripadnici kosovske policije pojačali su prisustvo u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice...U tom multietničkom naselju od juče su stalno prisutne patrole...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.