Ministarko tzv. Kosova, jadno i opasno...

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 09:31

Ministarko tzv. Kosova, jadno i opasno...

Portparolka DSK Sibelj Haljimi kaže da je situacija u koju je ministarka Donika Gervala dovela tzv.Kosovo, komentarima na račun EU, jadna i opasna.

Haljimi je na Fejsbuku navela da dok tzv. Kosovo proživljava crne dane pod sankcijama EU, ministarka Gervala, želeći da zadrži mesto šefa diplomatije, traži od EU odgovornost za bezbednost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Uronjena u iluzorne poglede na paralelni svet, dobila je zasluženi odgovor izaslnika Miroslava Lajčaka i Gabrijela Eskobara. Prvi je podsetio Gervalu da nema druge EU osim ove dok je drugi podsetio da su zemlje NATO bez populizma i nacionalizma potpuno slobodne i bezbedne", rekla je Haljimi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.