Milovan Drecun i Božidar Andrejić gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 07.Feb.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Drecun i Božidar Andrejić gosti Novog dana

U sredu Novom danu gosti će biti, između ostalih, predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i novinar lista "Danas" Božidar Andrejić.

Kakva su očekivanja od nastavka briselskog dijaloga? Hoće li Beograd i Priština uspeti da prevaziđu aktuelna sporna pitanja? Šta simbolizuje rušenje zida i ponovno građenje "betonske strukture" u Severnoj Mitrovici? Kakvi su dalji konkretni planovi i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << potezi Vlade Srbije predviđeni za Kosovo i Metohiju? Šta je trenutno u fokusu Skupštinskog odbora za Kosovo u Metohiju? To su neka od pitanja koja otvaramo sa predsednikom tog tela Milovanom Drecunom.

U pregledu dnevne štampe aktuena društveno-politička dešavanja komentarisaće novinar dnevnog lista "Danas" Božidar Andrejić.

Festival “From Israel with Love” predstaviće od petka 10. do nedelje 12. februara u prostoru Mikser House neka od najznačajnijih imena izraelske kulturne scene, i druge zanimljivosti koje Beogradu stižu iz Izraela. Ambasada Izraela festivalom obeležava 25. godišnjicu obnavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje. Tim povodom naši gosti su Ratko Rakin iz Mikser Hausa i Lana Eraković, predstavnica Izraelske ambasade.

Film "50 nijansi sive" dobio je nastavak - „Pedeset nijansi – Mračnije“ koji će sutra biti premijerno prikazan u Sava Centru, a na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od četvrtka. Više o tome čućemo od Mine Lukić iz "Taramount filma".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Drecun: Ukoliko se ne formira ZSO, imaćemo veliki haos

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2017, 11:16

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju, rekao je da je zid koji se gradi na mostu na Ibru u Kosovkoj Mitrovici potporan, da štiti od eventualnih nasilnih, čak i terorističkih akcija. Ukoliko Albanci ne ispoštuju šta je dogovoreno, ZSO će formirati Srbi, jer bez zajednice...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.