Milena Ivanović: Zna se ko je to uradio

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović: Zna se ko je to uradio

Milena Popović Ivanović, supruga Olivera Ivanovića, koji je jutros ubijen u Kosovskoj Mitrovici, izjavila je da joj je pozlilo u bolnici nakon što je čula stavičnu vest.

- Jeste mi pozlilo. Kako da mi ne pozli posle svega što smo Oliver i ja proživeli i kroz šta smo prošli. Malo sam se oporavila, ali kako da budem dobro. Zna se ko je to uradio, ali oni koji su to uradili moraju da znaju i da se to neće tek tako završiti. Važno je da su nam deca dobro i sada su kod moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << majke - rekla je Milena za list "Kurir", koja je sa liderom Građanske inicijative SDP prošla svu torturu njegovog stradanja nakon što su ga uhapsili 2014. uhapsili pod lažnim optužbama za ratni zločin.

Tri godine je proveo u zatvor, gde je trpeo razne fizičke i psihičke torture.

Podsetimo, nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.