Mediji: Na pečatu CK nema državnih obeležja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Na pečatu CK nema državnih obeležja

PRIŠTINA -

Zvaničnici Srbije obmanjuju građane izjavama da neće prihvatiti pečat Carine Kosova jer on navodno ima državna obeležja, kako bi se nakon priznanja pohvalili da su izdejstvovali da se ona na pečatu ne pominju, piše danas dnevnik Expres.

Srpski zvaničnici daju izjave kako bi javnosti u Srbiji, nakon što prihvate sadašnje pečate CK, govorili kako su uspeli da obezbede da pečati budu bez obeležja države Kosovo, ocenjuje prištinski list.

Generalni direktor Carina Kosova Naim Huruiglica je za dnevnik podsetio da "na pečatu CK nema obeležja državnosti Kosova i da na njemu nigde ne piše Republika Kosovo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.