Marko Đurić stigao na sastanak sa Vučićem

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đurić stigao na sastanak sa Vučićem

Direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, stigao je na sastanak u Predsedništvo kome prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i politčki lideri Srba sa severa Kosova nakon što je juče u Kosovskoj Mitrovici i Prištini preživeo brutalan linč od strane specijalne Tačijeve jedinice ROSU.

Marko Đurić obratiće se javnosti u 12 sati u Predsedništvu Srbije.

Marko Đurić uhapšen je juče na skupu o unutrašnjem dijalogu, a zatim je sa lisicama na rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prebačen u Prištinu, gde je saslušan, a zatim proteran u centralnu Srbiju.

Lekarska pomoć odmah mu je ukazana u Kuršumliji, a zatim u Beogradu.

U brutalnoj policijskoj akciji povređeno je još trideset dvoje ljudi, od kojih petoro teže.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa politčkim liderima Srba sa severa Kosova, predstavnicima Srpske liste u zgradi Predsedništva u Beogradu.

Tema razgovora je situacija i sve posledice jučerašnjih događaja u Kosovskoj Mitrovici i Prištini, kako bi predstavnici Srpske liste mogli da procene i odluče da li će ostati u kosovskoj vladi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo sastanak predstavnika Srba sa Vučićem, prisustvuje i Đurić

Izvor: Blic, 27.Mar.2018

Sastanak predstavnika Srpske liste i predsednika Srbije Aleksandra Vučića počeo je nešto posle 11 sati, a prisustvuje mu i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Nastavak na Blic...

KRIZA NA KOSOVU: Vučić bio spreman da pošalje vojsku!

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2018, 08:27

Šef države hrabrom i odlučnom porukom Prištini i zapadnim silama sprečio eskalaciju nasilja i preuzimanje severa KiM. Albanci očekivali reakciju Srba kao alibi za totalni desant na Mitrovicu PREDSEDNIK Aleksandar Vučić zaustavio je dalji prodor albanskih specijalaca na sever...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.